Kippenboutjes met groenten in de braadzak

Kippenboutjes met groenten in de braadzak

Smulweb imageSmulweb

Deze malse kippenboutjes met groenten zijn eenvoudig klaar te maken in een braadzak. De kippenboutjes worden eerst gekruid en aangebraden in een pan met anti-aanbaklaag. Samen met de groenten en bouillon garen ze vervolgens in de braadzak in de oven. In slechts 25 minuten heb je een smaakvolle maaltijd op tafel staan.

45 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 125 ml Water
  • 1 toppits braadzak

Bereidingswijze

Zet in 3 stappen deze heerlijke Kippenboutjes met groenten in de braadzak op tafel.

  1. Wrijf de kippenboutjes in met zout en paprikapoeder en laat ze kleuren in een pan met een anti-aanbaklaag.
  2. Verhit de oven voor op 180°C. Snijd de schoongemaakte groenten klein. Doe de kippenboutjes en groenten met de bouillon in de braadzak, sluit deze en prik bovenaan een paar keer in met een vork.
  3. Schuif de braadzak in het midden van de oven en laat het geheel in 25 minuten gaar worden.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Gevogelte Vlees