Aardappelkoekjes

Aardappelkoekjes

Smulweb imageSmulweb

Deze aardappelkoekjes zijn perfect als aperitiefhapje of bijgerecht. Met slechts een paar ingrediënten, waaronder kaas, maak je een heerlijke snack voor bij de borrel. Bak ze goudbruin in de koekenpan en smullen maar!

25 min bereiden

bijgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 6 stappen deze heerlijke Aardappelkoekjes op tafel.

  1. Schil, was en kook de aardappelen. Maak er een puree van.
  2. Meng 1 ei door de puree en voeg de gezeefde bloem toe.
  3. Voeg 100 gr kaas toe en maak op smaak met zout. Laat de puree even afkoelen.
  4. Maak met bloem bestoven handen balletjes van de puree zo groot als een walnoot en druk ze plat.
  5. Bak de koekjes in een koekenpan op matig vuur goudbruin.
  6. Schep de koekjes in een schaal en bestrooi ze met kaas.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Bakken