- 2 el Basilicum vers
Bereidingswijze
Zet in 7 stappen deze heerlijke Cupidos kost op tafel.
- Kruis de tomaten in en overgiet ze met kokend water. Laat ze 5 minuten staan, spoel ze af onder koud stromend water en ontvel ze. Snijd de tomaten in stukjes.
- Pel en snipper de knoflook. Was en snijd de courgette in dunne plakjes. Was de vis en dep hem droog. Bestrooi de vis met zout en peper.
- Verwarm de oven voor op 200 graden. Vet een ondiepe ovenschaap in met olie.
- Leg de vis erin en verdeel de knoflook, basilicum en tomaat erover. Leg de courgetteplakjes er dakpansgewijs op. Bestrooi met zout naar smaak.
- Meng de kaas met de wijn en paneermeel. Verdeel het mengsel over de courgette.
- Laat het gerecht in 20 minuten gaar worden en gratineren.
- Serveer er gebakken aardappelen bij.