Cupidos kost

Cupidos kost

Smulweb imageSmulweb

Met deze Cupidos kost steel je ieders hart. Een mix van ontvelde tomaten met knoflook, vis, courgette en kaas. 20 minuten in de oven en je hebt een zalig hartige gratin. Smullen maar!

45 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(2)

  • 2 el Basilicum vers

Bereidingswijze

Zet in 7 stappen deze heerlijke Cupidos kost op tafel.

  1. Kruis de tomaten in en overgiet ze met kokend water. Laat ze 5 minuten staan, spoel ze af onder koud stromend water en ontvel ze. Snijd de tomaten in stukjes.
  2. Pel en snipper de knoflook. Was en snijd de courgette in dunne plakjes. Was de vis en dep hem droog. Bestrooi de vis met zout en peper.
  3. Verwarm de oven voor op 200 graden. Vet een ondiepe ovenschaap in met olie.
  4. Leg de vis erin en verdeel de knoflook, basilicum en tomaat erover. Leg de courgetteplakjes er dakpansgewijs op. Bestrooi met zout naar smaak.
  5. Meng de kaas met de wijn en paneermeel. Verdeel het mengsel over de courgette.
  6. Laat het gerecht in 20 minuten gaar worden en gratineren.
  7. Serveer er gebakken aardappelen bij.
eet smakelijk