Beenham met honing en tijm

Beenham met honing en tijm

Smulweb imageSmulweb

Een heerlijk en aromatisch gerecht van Beenham met honing en tijm uit de oven. Het honingmengsel maakt deze schotel tot een zoete en hartige lekkernij. Perfect geserveerd met romige hutspot.

45 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(2)

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Beenham met honing en tijm op tafel.

  1. Roer de ketjap met de honing en de tijm door elkaar.
  2. Dep de ham droog met keukenpapier. Leg het in een ovenschaal en bestrijk het hammetje met het honingmengsel.
  3. Zet de schaal in een voorverwarmde oven (180 °C) en laat de ham in ongeveer 35 minuten door en door warm worden.
  4. Bestrijk de ham elke 10 minuten met het honingmengsel.
  5. Serveer de ham met hutspot.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Vlees Kruiden