Gemarineerde kerstomaatjes met mini-mozzarella en olijven

Gemarineerde kerstomaatjes met mini-mozzarella en olijven

Smulweb imageSmulweb

Gemarineerde kerstomaatjes met mini-mozzarella en olijven, dat gaat smullen worden! Lekker fris door de tomaatjes en smaakvol dankzij de pesto en de olijven. Een heerlijk hapje om van te genieten samen met vrienden of familie.

10 min bereiden

borrel

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 20 g Basilicum

Bereidingswijze

Zet in 3 stappen deze heerlijke Gemarineerde kerstomaatjes met mini-mozzarella en olijven op tafel.

  1. Laat de minimozzarella de dag ervoor goed uitlekken en vermeng deze goed met de groene pesto zodat alle bolletjes bedekt zijn. Laat dit minimaal 8 uur intrekken.
  2. Snijd de kerstomaatjes doormidden.
  3. Rijg achtereenvolgens aan een cocktailprikker: half kerstomaatje (bolle kant aan buitenzijde!), stukje basilicum, bolletje mozzarella, zwarte olijf, stukje basilicum en dan weer kerstomaatje met bolle kant naar buitenzijde.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Kaas