Tapas van biefstuk stukjes met olijvenpasta

Tapas van biefstuk stukjes met olijvenpasta

Smulweb imageSmulweb

Tapa van biefstuk rolletjes met olijvenpasta. Met ingrediënten als ansjovis, knoflook, pijnboompitten en olijven maak je deze heerlijke pasta. Besmeer de bieflapjes en rol ze op tot smakelijke tapa's. Bak ze daarna in pan en serveer als feestelijke hapjes.

25 min bereiden

borrel

12 personen

voedingswaarde onbekend

(1)

Bereidingswijze

Zet in 4 stappen deze heerlijke Tapas van biefstuk stukjes met olijvenpasta op tafel.

  1. Maal in een blender of keukenmachine de ingrediënten voor de olijvenpasta.
  2. De pasta kan ruim van tevoren gemaakt worden en blijft zeker 4-6 dagen goed, mits gekoeld.
  3. Besmeer de bieflapjes met de pasta, rol ze op en zet vast met een prikker.
  4. Bak de rolletjes in een pan om bruin: breng ze op smaak met peper en zout.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Vlees Tapas