Amuse van pittige garnalenspiesjes

Amuse van pittige garnalenspiesjes

Smulweb imageSmulweb

Een smaakvolle start van je diner! Deze amuse van pittige garnalenspiesjes tilt je diner naar een hoger niveau. Gebakken in knoflook, suiker, sap, koriander, basilicum en chilisaus, deze garnalen zijn een smaakbommetje dat je niet wilt missen! Rijg de garnalen eenvoudig aan de cocktailprikkers en maak een lekkere amuse voor je gasten!

15 min bereiden

borrel

15 personen

voedingswaarde onbekend

(7)

Bereidingswijze

Zet in 4 stappen deze heerlijke Amuse van pittige garnalenspiesjes op tafel.

  1. Verhit de boter in een koekenpan of wok.
  2. Voeg knoflook, suiker, sap, koriander, basilicum en chilisaus toe. Roer alles goed door.
  3. Voeg de garnalen toe en bak ze 5 minuten mee, totdat ze roze en gaar zijn.
  4. Rijg vervolgens de garnalen aan cocktailprikkers.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Amuses