Iers recepten
Zelf Iers gerechten maken! Ontdek de lekkere en makkelijke Iers recepten van Jumbo.
Uitgelicht recept
Ingrediënten
- 1000 g Krieltjes
- 800 g Venkel
- 2 rode ui
- 180 ml Yoghurt dressing
- 400 g Iers rund biefstuk
- 4 tl Rozemarijn gedroogd
- 1 snufje peper
- 1 el Kappertjes
- 2 el Vloeibare margarine
Bereidingswijze
Zet in 5 stappen deze heerlijke Rozemarijn krieltjes met biefstuk en venkel-kappertjessalade op tafel.
- Maak de venkel schoon en snijd in dunne reepjes. Pel en snijd de rode ui in halve ringen.
- Verhit in een koekenpan de helft van de margarine. Bak de krieltjes in 10 minuten goudbruin. Meng de rozemarijn door de krieltjes en bak nog voor 1-2 minuten.
- Meng de venkel met de ui, de kappertjes en yoghurtdressing. Breng op smaak met peper.
- Verhit in een koekenpan de resterende margarine. Bestrooi de biefstuk met peper en bak het vlees in 2-3 minuten bruin en van binnen rosé of naar wens gaar.
- Serveer de biefstuk op een bord samen met de krieltjes en venkel-kappertjessalade.