Courgettekoekjes met kaas

Courgettekoekjes met kaas

Smulweb imageSmulweb

Deze verrukkelijke courgettekoekjes met kaas maak je gemakkelijk en snel. In dit recept combineer je de frisheid van courgette met pittigheid van gesmolten kaas. De koekjes zijn ideaal als bijgerecht of als tussendoortje.

15 min bereiden

voorgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(2)

Bereidingswijze

Zet in 3 stappen deze heerlijke Courgettekoekjes met kaas op tafel.

  1. Rasp de courgettes met een grove rasp en snipper de ui fijn. Schep de courgette en ui in het midden van een schone theedoek en druk zoveel mogelijk vocht uit de groenten. Doe alles in een kom en meng er de kaas, zelfrijzend bakmeel, peterselie en paneermeel door.
  2. Breng het mengsel op smaak en klop er een ei door. Verhit een laagje olie in een hapjespan en schep hier hoopjes van het courgette mengsel in. Druk ze plat met de bolle kant van een lepel.
  3. Bak de koekjes in 2 tot 3 minuten goudbruin en gaar aan beide kanten. Laat de courgettekoekjes met kaas uitlekken op keukenpapier.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Groente Kaas Courgette