Stoofpotje met champignons en ui

Stoofpotje met champignons en ui

Smulweb imageSmulweb

Mals vlees, krielaardappeltjes en kidneybonen gesudderd in een geurige mix van champignons, ui, knoflook, tomaten en paprika. Voeg er nog wat verse peterselie aan toe en geniet van dit smakelijke stoofpotje.

25 min bereiden

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 500 g Runderpoulet, onbereid
  • 1 knorr mix voor stoofpotje

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Stoofpotje met champignons en ui op tafel.

  1. Snijd het vlees in repen en uien in parten. Hak de knoflook.
  2. Verwijder zaden van paprika en snijd deze in repen. Laat de kidneybeans uitlekken en spoel ze na met water.
  3. Verhit de margarine in een braadpan en bak vlees al omscheppend bruin met uien, knoflook en komijn. Blus af met 250 ml water. Laat dit op een laag vuur met gesloten deksel ongeveer 1,5 uur stoven.
  4. Voeg inhoud van het zakje Knorr mix, 250 ml water, krielaardappeltjes, tomatenblokjes en paprika toe. Breng het geheel al roerend aan de kook, zet vuur laag en laat alles nog 15 minuten zachtjes stoven.
  5. Schep het geheel om met kidneybeans. Strooi er peterselie over.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Stoofpotje Groente Paddenstoelen Ui Champignons