Cannoli snelle versie

Cannoli snelle versie

Smulweb imageSmulweb

Fan van de Italiaanse keuken? Dan mag dit dolce recept zeker niet ontbreken op de desserttafel! Laat je verleiden door deze heerlijke cannoli met ricotta, sukade, bigarreaus en geraspte chocolade en decoreer met een kletskop. Bellissimo!

15 min bereiden

dessert

6 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 6 Bigarreaux

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Cannoli snelle versie op tafel.

  1. Prak de ricotta fijn met een vork voor de vulling.
  2. Meng de suiker en het vanille-extract door de ricotta en voeg vervolgens de citroenrasp, sukade, bigarreaus en geraspte chocolade toe.
  3. Vul de deegrolletjes met een lepel of spuitzak.
  4. Leg een kletskop op een bord, doe daar de vulling op en zet een tweede kletskop daar schuin in.
  5. Leg de cannoli op een schaal en bestrooi met poedersuiker. Zorg dat ze niet te lang blijven liggen als ze eenmaal gevuld zijn.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Desserts