Kippensoep (recept uit kookboek van roald dahl)

Kippensoep (recept uit kookboek van roald dahl)

Smulweb imageSmulweb

De winter komt eraan, tijd voor kippensoep! Maak volgens Roald Dahl's recept. Trek de bouillon voor extra smaak en kook de uien, de groenten en de stukjes kip tot alles zacht is. Op smaak maken met zout en peper.

120 min bereiden

soep

6 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Kippensoep (recept uit kookboek van roald dahl) op tafel.

  1. Haal het vlees van de botten en snijd het in stukjes.
  2. Snijd de overgebleven uien en de andere groenten klein, de dragon (indien vers gebruikt) ook.
  3. Kook dit in de bouillon tot alles zacht is.
  4. Als je er tijd voor hebt, kun je van de botten met vers water nogmaals bouillon trekken om nog meer smaak aan de soep te geven.
  5. Op smaak brengen met zout en peper.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Soep Linzen Dahl