Verstopte gehaktballetjes

Verstopte gehaktballetjes

Smulweb imageSmulweb

Gehaktballetjes in tomatensaus met spinazie, wij noemen het verstopte gehaktballetjes. Heerlijk bijgerecht voor bij de rijst. Na 15 minuten bestrooien met kaas en dan nog even 10 min in de oven laten staan. Geniet!

25 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(1)

  • 350 g Tomato frito
  • 750 g Spinazie uit de diepvries

Bereidingswijze

Zet in 8 stappen deze heerlijke Verstopte gehaktballetjes op tafel.

  1. Verwarm de oven voor op 225 graden.
  2. Kook rijst volgens de gebruiksaanwijzing.
  3. Vet een ovenschaal in met boter.
  4. Verdeel gehaktballetjes en spinazie over de schaal.
  5. Schenk tomatensaus erover.
  6. Zet de schotel in het midden van de oven en laat in ongeveer 25 minuten bruin worden.
  7. Bestrooi na ongeveer 15 minuten met de kaas.
  8. Serveer de schotel met de rijst.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Vlees