Zarzuela van de fagels

Zarzuela van de fagels

Smulweb imageSmulweb

Een Spaans visgerecht om van te dromen: zarzuela van de vangst! Met mosselen, vis en tomatensaus. Geserveerd met stokbrood.

10 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 8 stappen deze heerlijke Zarzuela van de fagels op tafel.

  1. Bak uien en bacon zachtjes in olie gedurende 3 minuten.
  2. Voeg knoflook, tomaat, paprikapoeder, cayennepeper, zout en laurierblaadje toe.
  3. Laat tomatensaus 20 minuten onafgedekt zachtjes koken.
  4. Voeg witte wijn toe en laat 5 minuten zachtjes meekoken.
  5. Voeg vis toe aan de saus en leg mosselen erbovenop.
  6. Laat de zarzuela ongeveer 10 minuten gaar worden totdat alle mosselen geopend zijn.
  7. Roer sherry erdoor en bestrooi de zarzuela met peterselie.
  8. Serveer de zarzuela met stokbrood.
eet smakelijk