Zalmcarpaccio met oosterse dressing

Zalmcarpaccio met oosterse dressing

Smulweb imageSmulweb

Een geweldig voorgerecht met gerookte zalm, besprenkeld met citroen en oosterse dressing op basis van sojasaus, sesamolie, rijstazijn, limoensap en suiker. Uienringen en uitjesloof maken het extra feestelijk!

25 min bereiden

voorgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 4 stappen deze heerlijke Zalmcarpaccio met oosterse dressing op tafel.

  1. Verdeel de gerookte zalm over 4 borden. Maal er peper over en besprenkel de vis met citroensap.
  2. Snijd de uitjes in smalle ringetjes. Houd wat van het groen apart voor de dressing.
  3. Verdeel de uiringetjes over de zalm. Meng de ingrediënten voor de dressing en voeg het uitjesloof toe.
  4. Besprenkel een beetje dressing over de zalm en geef de rest er apart bij.
eet smakelijk