Kabeljauw in een pakketje van folie met kruidenboter

Kabeljauw in een pakketje van folie met kruidenboter

Smulweb imageSmulweb

Kabeljauw in een pakketje van folie met kruidenboter en ontvelde en in stukjes gesneden tomaten, bestrooid met tijm. De moten zijn ingewreven met zout en peper en worden gebakken tot ze zacht zijn, in de heerlijke sappen die vrijkomen. Perfect om na een lange dag te genieten!

25 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(4)

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Kabeljauw in een pakketje van folie met kruidenboter op tafel.

  1. Verwarm de oven voor op 220 graden.
  2. Ontvel de tomaten. Halveer de tomaten, verwijder het vocht en de zaadjes en snijd het vruchtvlees in kleine stukjes.
  3. Verwijder eventueel het vel van de vismoten. Dep de moten droog met keukenpapier en wrijf ze aan beide kanten in met zout en peper.
  4. Vet 4 grote stukken aluminiumfolie in met de boter en leg de vismoten erop. Verdeel de tomaten over de moten, bestrooi met de tijm en verdeel de in plakjes gesneden kruidenboter erover.
  5. Vouw de folie losjes om de vis en vouw de uiteinden stevig dicht. Bewaar de pakketjes tot gebruik in de koelkast.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Zuivel Kruidenboter