Tagliatelle met zalm en spinazie

Tagliatelle met zalm en spinazie

Smulweb imageSmulweb

Tagliatelle met zalm en spinazie, super simpel en super lekker. Roerbak de sjalotjes, champignons, knoflook en zalm en voeg daar de verse spinazie bij. Alles even doorwarmen met wat room, de afgegoten tagliatelle erbij en klaar!

15 min bereiden

hoofdgerecht

2 personen

voedingswaarde onbekend

(1)

Bereidingswijze

Zet in 9 stappen deze heerlijke Tagliatelle met zalm en spinazie op tafel.

  1. Kook de tagliatelle volgens de instructies op de verpakking.
  2. Verwarm wat olie in de wok en laat deze heet worden.
  3. Fruit de sjalotjes en knoflook in de olie.
  4. Voeg de champignons en Italiaanse kruiden (naar smaak) toe en roer 3 minuten goed door.
  5. Voeg de zalmblokjes toe en laat ze in 3 minuten goed gaar worden (regelmatig doorroeren).
  6. Voeg de spinazie toe en laat deze slinken.
  7. Roer als laatste de room erdoor.
  8. Voeg de uitgelekte tagliatelle er voorzichtig doorheen en meng goed.
  9. Eet smakelijk!
eet smakelijk

Meer zoals dit

Pasta Tagliatelle met zalm en spinazie Tagliatelle met zalm