Ragout met champignons en kaas

Ragout met champignons en kaas

Smulweb imageSmulweb

Ragout met champignons en kaas. Een heerlijke romige vulling voor pasteitjes of gewoon bij de aardappels en wat groente. Een absolute hit!

15 min bereiden

voorgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(1)

Bereidingswijze

Zet in 4 stappen deze heerlijke Ragout met champignons en kaas op tafel.

  1. Pel en snipper de ui. Maak de champignons schoon en snijd ze in dunne plakjes.
  2. Verhit de boter en bak hierin de uien in plm. 3 minuten glazig. Voeg in één keer onder goed roeren de bloem toe. Laat de bloem 2 minuten al roerend meegaren.
  3. Voeg beetje bij beetje - steeds goed roerend - de bouillon toe, net zolang tot een dikke gladde saus ontstaat. Voeg de champignons en de soepgroenten toe. Breng de ragout nogmaals onder goed roeren aan de kook.
  4. Voeg de kaas toe en proef de ragout. Voeg indien nodig wat peper, zout, paprikapoeder en/of kerriepoeder toe. Mocht de ragout te dik zijn, voeg dan nog wat melk of bouillon toe. Een scheutje room is ook erg lekker!
eet smakelijk

Meer zoals dit

Stoofpotje Groente Kaas Paddenstoelen Champignons