Kipfilet met cherrytomaatjes en kaas

Kipfilet met cherrytomaatjes en kaas

Smulweb imageSmulweb

Kipfilet met cherrytomaatjes en kaas uit de oven. Kipfilet wordt bruin gebakken en aangevuld met gebakken champignons en uien. Cherrytomaatjes verdelen over de ovenschaal en besprenkelen met creme fraiche en roommengsel. Rasp daar wat kaas overheen en zet 20 minuten in de oven op 200°C.

25 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(2)

Bereidingswijze

Zet in 6 stappen deze heerlijke Kipfilet met cherrytomaatjes en kaas op tafel.

  1. Snijd de kipfilet in dunne reepjes.
  2. Bak de kipfilet in boter bruin en bestrooi met kipkruiden.
  3. Bak in een andere pan de uien en champignons tot ze een beetje bruin zijn en voeg zout naar smaak toe.
  4. Vet een vuurvaste schaal in met wat boter en leg er de kipfilet in. Doe de champignons en uien er overheen en druk de cherrytomaatjes verspreid tussen de massa.
  5. Klop de crème fraiche met wat room tot het wat vloeibaar is en giet het mengsel over het geheel.
  6. Strooi de geraspte kaas erover en zet het geheel in een voorverwarmde oven op 200°C gedurende 20 minuten.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Gevogelte Kaas