- 45 ml Water
Bereidingswijze
Zet in 9 stappen deze heerlijke Advocaattaart op tafel.
- Verkruimel 175 gr. cafe noir koekjes en roer er 100 gr gesmolten boter door.
- Verdeel het mengsel over de bodem van een springvorm.
- Druk het mengsel met de bolle kant van een lepel aan en zet de vorm in de koelkast.
- Roer 200 gr Mon Chou zacht & luchtig met 5 eetlepels suiker en 5 eetlepels advocaat tot een luchtig mengsel.
- Week 3 blaadjes gelatine 5 minuten in ruim koud water.
- Klop 1/4 l. slagroom stijf.
- Breng 3 eetlepels water aan de kook en los de goed uitgeknepen gelatine erin op.
- Klop het gelatine-mengsel door het Mon Chou mengsel en spatel de slagroom erdoor.
- Vul de vorm ermee en laat de taart in ca. 3 uur opstijven.