Advocaattaart

Advocaattaart

Smulweb imageSmulweb

Deze romige taart met advocaat en Mon Chou is de perfecte afsluiting van je diner. De koekjesbodem en luchtige slagroom zorgen voor de lekkerste smaken. Het recept is makkelijk te volgen, zodat ook jij binnenkort kunt genieten van deze smakelijke advocaattaart.

10 min bereiden

dessert

4 personen

voedingswaarde onbekend

(6)

  • 45 ml Water

Bereidingswijze

Zet in 9 stappen deze heerlijke Advocaattaart op tafel.

  1. Verkruimel 175 gr. cafe noir koekjes en roer er 100 gr gesmolten boter door.
  2. Verdeel het mengsel over de bodem van een springvorm.
  3. Druk het mengsel met de bolle kant van een lepel aan en zet de vorm in de koelkast.
  4. Roer 200 gr Mon Chou zacht & luchtig met 5 eetlepels suiker en 5 eetlepels advocaat tot een luchtig mengsel.
  5. Week 3 blaadjes gelatine 5 minuten in ruim koud water.
  6. Klop 1/4 l. slagroom stijf.
  7. Breng 3 eetlepels water aan de kook en los de goed uitgeknepen gelatine erin op.
  8. Klop het gelatine-mengsel door het Mon Chou mengsel en spatel de slagroom erdoor.
  9. Vul de vorm ermee en laat de taart in ca. 3 uur opstijven.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Bakken Taart Advocaattaart