Irish stew

Irish stew

Smulweb imageSmulweb

Ierse stoofpot met smaakvol lamsvlees, groenten, aardappelen, zout, peper en bouillon. Langzaam gegaard in de oven en afgemaakt met peterselie. Perfect voor een gezellige avond met vrienden en familie!

25 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(2)

  • 400 g Lamsfilet
  • 250 g Groene kool
  • 150 g Knolselderij

Bereidingswijze

Zet in 4 stappen deze heerlijke Irish stew op tafel.

  1. Bak het lamsvlees in de boter of margarine en voeg de grof gesneden uien toe. Bak deze mee.
  2. Voeg de in plakjes gesneden kool, wortels, stukjes selderijknol en in ringen gesneden preien toe. Voeg zout, peper en de bouillon toe en leg de in dikke plakken gesneden aardappelen er bovenop.
  3. Laat het geheel ca. 30 minuten stoven in de oven op 180 graden Celsius.
  4. Bind het vocht eventueel met wat aangelengde bloem en bestrooi de schotel met peterselie.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Vlees Bakken Soep Kruiden