Indiaas stoofpotje

Indiaas stoofpotje

Smulweb imageSmulweb

Dit Indiaas stoofpotje is zoet en kruidig tegelijk. Bak de kip goudbruin met peper, kerriepoeder en knoflook. Voeg mango of ananas toe en laat het geheel stoven met zure room of yoghurt. Serveer dit heerlijke stoofpotje met blokjes komkommer en rijst of pitabrood.

25 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 8 stappen deze heerlijke Indiaas stoofpotje op tafel.

  1. Snijd de kip in blokjes of smalle reepjes.
  2. Verhit de olie en bak hierin de kip rondom goudbruin in 5 minuten.
  3. Voeg peper, kerriepoeder en gehakte knoflook toe en roerbak 2 minuten.
  4. Giet de ananas af en schep de mango of ananasstukjes door de kipschotel.
  5. Meng de zure room of yoghurt erdoor en laat alles op een lage stand 10 minuten stoven.
  6. Was de komkommer en snijd deze in blokjes.
  7. Bind de curry met allesbinder.
  8. Serveer het gerecht met komkommer, rijst of pitabrood.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Stoofpotje