Tagliatelle met heerlijke verse garnalen tomaten en safraan

Tagliatelle met heerlijke verse garnalen tomaten en safraan

Smulweb imageSmulweb

Tagliatelle, verse garnalen, tomaten en saffraan zijn de ingrediënten van dit heerlijk gerecht. De garnalen worden in smaakvolle saus gebakken voordat de kruiden worden toegevoegd. De pasta gaat door de saus en wordt samen met Parmezaanse kaas geserveerd.

45 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(3)

  • 60 g Basilicum vers

Bereidingswijze

Zet in 4 stappen deze heerlijke Tagliatelle met heerlijke verse garnalen tomaten en safraan op tafel.

  1. Kook de pasta in een pan met ruim water en zout beetgaar. Laat de pasta uitlekken en houd de sliertjes warm.
  2. Verwarm in de tussentijd de olie in een koekenpan en smoor hierin 2 minuten de ui, knoflook, saffraan en chilipeper voordat de garnalen in de pan gaan. Bak de garnalen 3 tot 4 minuten of tot ze gaar en roze zijn. Neem de garnalen met een schuimspaan uit de pan.
  3. Voeg de slagroom, wijn, bouillon en tomaat toe en laat de saus 10 minuten zacht inkoken. Voeg de kruiden en gekookte garnalen toe. Breng de saus op smaak met zout en peper.
  4. Schep de pasta door de saus en serveer dit met Parmezaanse kaas.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Pasta Groente Kruiden