- 500 g Vloeibare margarine
Bereidingswijze
Zet in 4 stappen deze heerlijke Gebakken kabeljauw met fruit op tafel.
- Schil de appel, verwijder het klokhuis, en snijd hem in kleine stukjes. Haal de schil van de banaan af, en snijd hem in stukjes. Laat 2 perzik-helften uitlekken en snijd ze in stukjes. Maak de lente-uitjes schoon en snijd ze in ringetjes. Als je verse kabeljauwfilet neemt, snijd ze dan in 8 gelijke stukken, en als je diepvries kabeljauwfilet neemt, dan zijn ze al in stukken.
- Wentel de kabeljauwfilet door de bloem. Verhit 3 kneepjes vloeibare margarine in een koekenpan. Wacht tot de grote bellen verdwenen zijn en bak de vis in ca.8 minuten bruin en gaar.
- Verwarm in de andere koekenpan 1 eetlepel vloeibare margarine, en schep de lente-ui en het fruit erdoor. Voeg de kerrie, zout en peper naar smaak toe, en smoor het fruit in ca.5 minuten zachtjes beetgaar.
- Leg de stukken vis op vier borden, en schep het fruit erop.