Roerbak groenten met oestersaus

Roerbak groenten met oestersaus

Smulweb imageSmulweb

Roerbak groenten met oestersaus, broccoli en paksoi in een smakelijke mix met knoflook en oestersaus. Op smaak gebracht met lichte sojasaus, suiker, water en sesamzaadjes, perfect voor een gezellig avondmaal of een snel gerecht.

15 min bereiden

bijgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 4 stappen deze heerlijke Roerbak groenten met oestersaus op tafel.

  1. Pel de knoflook en snijd ze dun. Snijd de paksoi in vieren. Hak de broccoli grof.
  2. Verhit de arachide-olie en roerbak de knoflook. Voeg de paksoi en broccoli toe. Roerbak ze tot ze net geslonken zijn.
  3. Voeg de sauzen eraan toe. Roer goed tot alles heet is.
  4. Serveer het gerecht direct en strooi de sesamzaadjes erover.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Sauzen