Romige spaghetti met shoarma en broccoli

Romige spaghetti met shoarma en broccoli

Smulweb imageSmulweb

Romige spaghetti met shoarma en broccoli. Broccoli in roosjes en prei in kleine ringen, de laatste 5 minuten meekoken. Roerbak shoarmavlees in 1 eetlepel olijfolie. Voeg de spaghetti, groenten, vlees, room en Italiaanse kruiden samen, warm het gerecht nog even door. Ideaal als avondmaal!

25 min bereiden

lunch/brunch gerecht

1 personen

voedingswaarde onbekend

(1)

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Romige spaghetti met shoarma en broccoli op tafel.

  1. Kook de spaghetti in ruim kokend water met een scheutje olie gaar (ca. 10 minuten). Kijk op de verpakking.
  2. Snijd ondertussen de broccoli in roosjes en de prei in kleine ringen. Kook ze de laatste 5 minuten met de spaghetti mee.
  3. Roerbak de reepjes shoarmavlees in 1 eetlepel olijfolie op hoog vuur gedurende ongeveer 5 minuten.
  4. Giet de spaghetti en de groenten in een vergiet, laat ze even uitlekken en doe ze terug in de pan.
  5. Voeg het vlees, de room en de Italiaanse kruiden toe. Roer alles door elkaar en warm het gerecht nog even door.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Pasta Vlees Groente Broccoli