Romige aardappelgehaktschotel

Romige aardappelgehaktschotel

Smulweb imageSmulweb

Een heerlijke rijke gehaktschotel met aardappel, prei, tomaten, kaas en koksroom. Onbeschrijfelijk lekker en makkelijk te maken. Dat wordt smullen!

45 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(1)

Bereidingswijze

Zet in 7 stappen deze heerlijke Romige aardappelgehaktschotel op tafel.

  1. Oven voorverwarmen op 200°C.
  2. In braadpan boter verhitten en gehakt met zout en peper in 2 minuten rul bakken.
  3. Tomaten schoonmaken en in stukjes snijden. Gehakt in ovenschaal leggen.
  4. In achtergebleven bakvet prei 2 minuten bakken.
  5. Aardappel, prei en tomaten over gehakt verdelen.
  6. Koksroom roeren met zout en peper en over schotel schenken.
  7. Schotel bestrooien met kaas en in midden van de oven in ongeveer 20 minuten gaar en goudbruin laten worden.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Ovenschotel