- 15 g HP the original saus
- 1 takjes Tijm (takje)
Bereidingswijze
Zet in 7 stappen deze heerlijke Rundvlees in een marinade van bier en honing op tafel.
- Bereid een marinade van blond bier, 3 eetlepels honing, de fijngehakte sjalot en tijm. Giet de marinade in een schotel en laat het groot stuk rundvlees gedurende minstens 10 minuten marineren.
- Verwijder het vlees uit de marinade en laat aan elke kant 7 minuten roosteren op de barbecue.
- Bereid de saus. Giet de marinade in een kookpot. Voeg de resterende honing en de Engelse saus toe. Laat koken.
- Halveer de temperatuur als het kookpunt bereikt is. Laat verder inkoken tot de vloeistof licht stroopachtig is. Kruid met peper en zout.
- Kruid de rundfilets na het bakken met peper en zout. Rol ze in aluminiumfolie en laat ze gedurende 10 minuten rusten.
- Schik de stukken rundvlees op individuele borden en dien de saus op.
- Garneer met schijfjes sinaasappel.