- 4 g Jumbo Dille Vers 15g
- 80 g Hüttenkäse
Bereidingswijze
Zet in 8 stappen deze heerlijke Viswrap gevuld met gerookte zalm en garnalen op tafel.
- Verwarm de heteluchtoven voor op 120 graden Celsius.
- Hak de dille fijn en meng het met de creme fraiche en huttenkase. Breng op smaak met peper en zout.
- Snijd de ijsbergsla in dunne reepjes.
- Leg de wraps 10 seconden in de oven.
- Besmeer de wrap royaal met het kaas-dillemengsel, maar niet op de rand van de wrap.
- Verdeel de garnalen, zalm en ijsbergsla over de wrap en druk het geheel voorzichtig aan.
- Rol de wrap voorzichtig op en zorg ervoor dat de vis en de sla niet uit de wrap vallen. Druk tijdens het inrollen zachtjes aan zodat er een stevige rol ontstaat.
- Snijd de wrap schuin door. Serveer het op een bedje van sla.