Pastasalade met gerookte zalm en garnalen

Pastasalade met gerookte zalm en garnalen

Smulweb imageSmulweb

Heerlijke pastasalade met gerookte zalm en garnalen. De zalmsnippers zorgen voor wat extra smaak en dankzij de cocktailsaus, kruiden, olijfolie, kappertjes, augurkplakjes en chili-olie ervaar je een smaakexplosie! Koud geserveerd een aanrader op warme dagen.

15 min bereiden

hoofdgerecht

6 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 100 g Whiskey cocktailsaus

Bereidingswijze

Zet in 4 stappen deze heerlijke Pastasalade met gerookte zalm en garnalen op tafel.

  1. Kook de pasta volgens de verpakking beetgaar, giet hem af en spoel met koud water na. Laat afkoelen.
  2. Snij de gerookte zalmsnippers eventueel nog wat fijner.
  3. Meng in de schaal de cocktailsaus, fijngeknipte kruiden, olijfolie, kappertjes, augurkplakjes en chili-olie. Breng op smaak met peper en zout. Het mag best een beetje pittig zijn, omdat het koud gegeten wordt!
  4. Meng de pasta, garnalen en zalmsnippers erdoor en zet tot gebruik afgedekt in koelkast weg.
eet smakelijk