Coupe amarena

Coupe amarena

Smulweb imageSmulweb

Drie smaken roomijs; vanille, kersen en malaga en de smaakvolle amarena kersen worden gecombineerd in een prachtige coupe. Overgieten met het kersensap en garneren met prachtige rozetten slagroom geven het geheel een mooie finish. Perfect voor een warme zomeravond.

15 min bereiden

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 1 el kersenijs

Bereidingswijze

Zet in 7 stappen deze heerlijke Coupe amarena op tafel.

  1. Zorg voor goed gekoelde ijscoupes.
  2. Spuit een heel klein beetje slagroom onderin de ijscoupe.
  3. Plaats hierop 1 bol vanille roomijs, 1 bol kersen ijs en 1 bol malaga ijs.
  4. Schep hierop wat amarena kersen.
  5. Overgieten met amarena kersensap.
  6. Garneren met een mooie rozet slagroom, waarop nog enkele amarena kersen geplaatst worden, met een heel klein scheutje amarena kersensap.
  7. Tot slot de ijswafel in de slagroom plaatsen.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Zuivel Kruiden Desserts Fruit Kersen