Caeser-style salade met avocado en parmezaan vlokken

Caeser-style salade met avocado en parmezaan vlokken

Smulweb imageSmulweb

Een heerlijke salade in caeser-stijl met avocado, aardappelen en parmezaanse vlokken. Een smaakbom in balans. Snel klaar en perfect voor een zonnige dag.

25 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 2 Avocado

Bereidingswijze

Zet in 6 stappen deze heerlijke Caeser-style salade met avocado en parmezaan vlokken op tafel.

  1. Kook de aardappelen in ruim water met zout in 15 minuten gaar.
  2. Roer de mayonaise, ansjovisfilets, sap van ½ citroen en 1 el water door elkaar tot een gladde dressing. Breng op smaak met zout en peper.
  3. Halveer de avocado's, wip de pit eruit en schil de vruchten. Snijd het avocadovlees in reepjes en besprenkel met het sap van de resterende ½ citroen.
  4. Leg de little gem op 4 borden. Verdeel er de aardappel, avocado en ui over. Schenk de dressing erover.
  5. Schaaf mooie krullen parmezaanse kaas boven de borden.
  6. Bestrooi de salades ten slotte met de kappertjes.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Salade Avocado salade