Cake met witte chocolade en frambozen

Cake met witte chocolade en frambozen

Smulweb imageSmulweb

Romige en smaakvolle cake met witte chocola en frambozen. Door de luchtige textuur smelt hij als zachte boter op de tong. Een perfecte traktatie voor een feest of een kopje thee met vrienden en familie.

60 min bereiden

dessert

18 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 9 stappen deze heerlijke Cake met witte chocolade en frambozen op tafel.

  1. Klop de eieren luchtig los.
  2. Rooster de noten en hak ze grof.
  3. Vet een bakvorm van 23 x 23 cm in en bedek de bodem met bakpapier.
  4. Doe de boter en chocolade in een middelgrote steelpan. Roer op laag vuur tot de chocolade gesmolten is.
  5. Schep het mengsel in een grotere kom en voeg de overige ingrediënten toe.
  6. Verwarm de oven voor op 180 graden.
  7. Schep het mengsel in de voorbereide bakvorm en bak de cake gedurende 50 minuten in de oven totdat het stevig aanvoelt.
  8. Laat de cake afkoelen in de vorm.
  9. Snijd de cake in 9 vierkanten en verdeel elk vierkant diagonaal in 2 driehoeken. Bestrooi de stukken cake met poedersuiker.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Bakken Cake