Salade van bleekselderij kaas en appel

Salade van bleekselderij kaas en appel

Smulweb imageSmulweb

Een salade van bleekselderij, kaas en appel met een dressing van yoghurt, citroensap, zonnebloemolie, zout, peper en suiker. Ideaal om te serveren als bijgerecht bij verschillende gerechten of als frisse lunch.

25 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 200 g Jong Belegen Kaas 30+ Plakken
  • 30 g Walnoten gepeld, ongezouten
  • 2 el Bieslook

Bereidingswijze

Zet in 7 stappen deze heerlijke Salade van bleekselderij kaas en appel op tafel.

  1. Verwijder de draden en snijd de bleekselderij in hele dunne reepjes.
  2. Schil de appels. Verwijder het klokhuis en snijd de appels in kleine blokjes.
  3. Hak de walnoten grof.
  4. Was de ijsbergsla. Laat de sla goed uitlekken en snijd de sla in smalle reepjes.
  5. Roer de yoghurt, citroensap, zonnebloemolie, zout, peper en suiker door elkaar.
  6. Schep alle ingrediënten door elkaar.
  7. Schenk het yoghurtsausje erover en meng alles voorzichtig door elkaar.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Salade