Zalm met een peper-zout-sinaasappelkorst

Zalm met een peper-zout-sinaasappelkorst

Smulweb imageSmulweb

Een heerlijke zalmfilet met een kruidige korst van peterselie, koriander en sinaasappel. Gebakken in boter en olie voor extra smaak. Serveer met een frisse kruidensalade en puree van zoete aardappel. Een culinair hoogstandje voor elk diner!

25 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 4 stappen deze heerlijke Zalm met een peper-zout-sinaasappelkorst op tafel.

  1. Meng peterselie, geraspte koriander, suiker, peper en zout in een diep bord.
  2. Druk de zalmfilets aan alle kanten in het kruiden-specerijenmengsel zodat er een korstje ontstaat.
  3. Bak de zalm op hoog vuur in een mengsel van olie en boter gedurende ongeveer 3 minuten per kant.
  4. Serveer de zalm met een frisse kruidensalade en puree van zoete aardappel.
eet smakelijk