Gevulde forel in folie

Gevulde forel in folie

Smulweb imageSmulweb

Forel gevuld met champignon, peterselie en dille in een pakketje van aluminiumfolie. Besprenkeld met citroensap, wijn en boter. Binnen 30 minuten uit de oven op tafel. Heerlijk en gezellig om samen van te genieten!

45 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(1)

  • 168 g Regenboogforel

Bereidingswijze

Zet in 9 stappen deze heerlijke Gevulde forel in folie op tafel.

  1. Verwarm de oven voor op 200 graden.
  2. Bestrooi de schoongemaakte forellen van binnen en buiten met wat zout en besprenkel ze met het citroensap.
  3. Vermeng de kleingesneden champignons met de fijngehakte peterselie en dille.
  4. Beboter 4 grote stukken aluminiumfolie en leg op ieder vel een forel.
  5. Vul de buikholtes van de vissen met het champignon-kruidenmengsel.
  6. Verdeel de boter over de vissen en schenk er de wijn over.
  7. Vouw de folie rond de vissen zodat goed gesloten pakketjes ontstaan.
  8. Leg de pakketjes in een ovenvaste schaal.
  9. Laat de forellen in ongeveer 30 minuten in een op 200 graden voorverwarmde oven gaar worden.
eet smakelijk