Forel met hazelnoten en peterselie uit de oven

Forel met hazelnoten en peterselie uit de oven

Smulweb imageSmulweb

Forel met hazelnoten en peterselie uit de oven. Vul de buikholten van de forellen met plakjes kruidenboter, uiringen en peterselie. De krokante hazelnoten en kerstomaatjes geven dit gerecht een heerlijke twist. Bak de forel in ca. 15 min. knapperig bruin en gaar.

25 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(1)

Bereidingswijze

Zet in 3 stappen deze heerlijke Forel met hazelnoten en peterselie uit de oven op tafel.

  1. Verwarm de oven voor op 200 graden.
  2. Snijd de kruidenboter in dunne plakjes. Vul de buikholten van de forellen met plakjes kruidenboter, uiringen en peterselie. Leg de forellen naast elkaar in een ingevette ovenschaal. Strooi de gehakte hazelnoten over de forellen. Verdeel de rest van de kruidenboter in stukjes over de vis en leg de kerstomaatjes eromheen.
  3. Schuif de schaal in het midden van de oven en bak de forel in ca. 15 minuten knapperig bruin en gaar.
eet smakelijk