Mon chou aardbeientaart met kruimelbodem van bastogne koeken

Mon chou aardbeientaart met kruimelbodem van bastogne koeken

Smulweb imageSmulweb

Deze Mon chou aardbeientaart met kruimelbodem van bastogne koeken is een perfecte keuze voor elke feestelijke gelegenheid. De krokantheid van de bodem in combinatie met de romigheid van de Mon Chou en de frisse smaak van aardbeien zorgen voor een heerlijke smaakbeleving.

45 min bereiden

dessert

8 personen

voedingswaarde onbekend

(2)

  • 30 g Kirschwasser

Bereidingswijze

Zet in 6 stappen deze heerlijke Mon chou aardbeientaart met kruimelbodem van bastogne koeken op tafel.

  1. Verkruimel de koek in een foodprocessor en meng de gesmolten boter erdoor.
  2. Verdeel het mengsel over de bodem van een springvorm (22 cm), druk het aan en strijk het glad. Laat de korst in de koelkast hard worden.
  3. Klop de Mon Chou samen met de basterdsuiker en de kirsch met een mixer goed door elkaar.
  4. Schep het mengsel op de korstbodem en strijk de bovenkant glad. Laat het geheel in de koelkast opstijven.
  5. Maak de aardbeien schoon en snijd ze in plakjes.
  6. Garneer hiermee de bovenkant van de taart.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Bakken Taart Aardbeientaart