Minitaartje gevuld met franse kaas en gerookte zalm

Minitaartje gevuld met franse kaas en gerookte zalm

Smulweb imageSmulweb

Deze overheerlijke minitaartjes zijn de perfecte hapjes voor een feestje of high-tea. Gevuld met Franse kaas, gerookte zalm en afgemaakt met een romig eimengsel. Bak ze af in de oven en serveer ze op een mooi bordje. Gegarandeerd succes!

25 min bereiden

borrel

12 personen

voedingswaarde onbekend

(6)

Bereidingswijze

Zet in 7 stappen deze heerlijke Minitaartje gevuld met franse kaas en gerookte zalm op tafel.

  1. Verwarm de oven voor op 200 graden.
  2. Vet de muffinvorm in met 12 kleine holletjes.
  3. Snijd de plakjes deeg in vieren en bekleed elk holletje met een stukje deeg. Druk het deeg goed tegen de rand en snijd langs de bovenrand weg.
  4. Snijd de zalm in kleine stukjes. Meng Roquefort met zalm, peterselie, zout en peper door elkaar. Vul de taartjes met het mengsel.
  5. Klop in een kom het ei met de room los. Schep dit over de taartjes.
  6. Bak de taartjes in de oven in ca. 15 minuten goudbruin en gaar.
  7. Serveer de taartjes op een klein bordje of op een mooie lepel. Voeg eventueel rucola toe als garnering.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Kaas