Gegrillde speklapjes met balsamicoazijn

Gegrillde speklapjes met balsamicoazijn

Smulweb imageSmulweb

Laat de gegrilde speklapjes met balsamicoazijn smelten in de mond! Wrijf de speklapjes licht in met sambal en peper en besprenkel ze met wat balsamicoazijn tijdens het grillen. Dit gerecht is heerlijk voor een avond vol smaaksensatie.

10 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 6 stappen deze heerlijke Gegrillde speklapjes met balsamicoazijn op tafel.

  1. Laat de speklapjes op kamertemperatuur komen.
  2. Wrijf ze licht in met sambal en peper.
  3. Wrijf de grillpan in met olie en laat de pan heet worden.
  4. Gril de speklapjes rondom in 8 minuten gaar en krokant.
  5. Besprenkel ze, na circa 6 minuten, met wat balsamicoazijn.
  6. Bestrooi ze na het grillen met zout.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Vlees Sauzen Speklap