Sinaasappelsorbet-ijs

Sinaasappelsorbet-ijs

Smulweb imageSmulweb

Heerlijk, verfrissend ijs gemaakt van verse sinaasappels! Maak gemakkelijk je eigen ijs met dit recept. Sinaasappelsap, suiker, citroensap en water zijn alles wat je nodig hebt. In slechts 30-40 minuten hebt je jouw eigen sorbetijs!

45 min bereiden

dessert

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 250 ml Sinaasappelsap
  • 250 ml Water

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Sinaasappelsorbet-ijs op tafel.

  1. Doe de suiker en het water in een steelpan en laat het 2 minuten op laag vuur goed doorkoken.
  2. Laat de suikerstroop afkoelen tot kamertemperatuur (ca. 20C).
  3. Roer het sinaasappelsap en het citroensap goed door de suikerstroop.
  4. Schakel de motor in en giet het mengsel door de opening in het deksel in de kom.
  5. Bereid het ijs gedurende 30-40 minuten.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Desserts