Cannelloni met gehakt salie en walnoten

Cannelloni met gehakt salie en walnoten

Smulweb imageSmulweb

Tijd voor een Italiaans gerecht, maak deze Cannelloni van gehakt met salie en walnoten. Laagjes gevulde cannelloni met in de oven gebakken crème fraîche met bouillon en walnoten. Met een mooie goudbruine laag uit de oven, met dit gerecht scoor je zeker bij je gasten!

45 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 200 g Walnoten gepeld, ongezouten

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Cannelloni met gehakt salie en walnoten op tafel.

  1. Pel en snipper de ui. Hak de walnoten fijn. Meng het gehakt met de ui, het ei, het paneermeel, de salie, de gehaktkruiden en de helft van de walnoten. Kneed het mengsel goed door elkaar en vul hiermee de cannelloni.
  2. Beboter een ruime ovenschaal en leg de gevulde cannelloni erin.
  3. Roer de bouillon scheutje voor scheutje door de crème fraîche en voeg de rest van de walnoten, zout en peper toe. Schenk de saus over de cannelloni. Dek de schaal af met aluminiumfolie.
  4. Bak de cannelloni ca. 30 minuten in het midden van een voorverwarmde oven (200 °C).
  5. Garneer de cannelloni met de peterselie.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Pasta Vlees Kruiden