- 200 g Zeewolffilet
Bereidingswijze
Zet in 7 stappen deze heerlijke Visschotel met champignons en aardappel op tafel.
- Schil en was de aardappelen en snijd ze in blokjes van ca. 2 cm. Kook de aardappelen in water met zout in ca. 8 minuten halfgaar. Giet ze af.
- Pel en snipper intussen de ui. Borstel de champignons schoon en snijd ze in vieren. Snijd de vis in stukjes van ca. 2 cm, besprenkel die met het citroensap en bestrooi ze met zout en peper
- doe de vis in een ovenschaal.
- Verhit de boter in een koekenpan en bak de spekjes zachtjes krokant uit. Voeg de ui en champignons toe en bak het geheel nog ca. 5 minuten. Verdeel het mengsel over de vis in de ovenschaal.
- Roer de helft van de kaas en 1 eetlepel bieslook door de slagroom en schenk het mengsel over het vismengsel
- voeg naar smaak zout en peper toe. Verdeel de blokjes aardappel erover en bestrooi die met de rest van de kaas.
- Verwarm de oven voor op 190 °C. Bak de schotel, op een rooster, in het midden van de oven in ca. 25 minuten goudbruin en gaar.