- 100 ml Water
Bereidingswijze
Zet in 5 stappen deze heerlijke Reuzenchampignons gevuld met tonijn op tafel.
- Verwarm de oven voor op 200 graden.
- Laat de tonijn uitlekken in een zeef. Snij het stukje ui fijn en schil de appel. Verwijder het klokhuis en snij de vrucht in stukjes. Maak de champignons schoon en draai de stelen voorzichtig uit de hoeden. Snij de stelen in stukjes.
- Doe de tonijn in een kom en prak de vis fijn met een vork. Schep de ui, appel, stukjes champignonstelen, geraspte kaas, kwark, peper en zout erdoor.
- Vul de champignonhoeden met het vismengsel en zet de gevulde reuzenchampignons in een ovenschaal. Schenk een laagje bouillon in de schaal en bak de champignons in ongeveer 15 minuten gaar en lichtbruin van kleur.
- Leg de gevulde reuzenchampignons met behulp van een pannenkoekmes op twee bordjes.