Lauwwarme aardappelsalade met pittige mosterddressing

Lauwwarme aardappelsalade met pittige mosterddressing

Smulweb imageSmulweb

Een heerlijke lauwwarme aardappelsalade met pittige mosterddressing, sperziebonen en kerstomaatjes. De salade is makkelijk te maken en is perfect als bijlage bij vlees of vis. Proef de smaakvolle dressing en geniet van de zachte smaak van de aardappelen en de knapperige sperziebonen.

25 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(3)

Bereidingswijze

Zet in 7 stappen deze heerlijke Lauwwarme aardappelsalade met pittige mosterddressing op tafel.

  1. Schil de aardappelen. Maak de boontjes schoon. Halveer de kerstomaatjes. Snijd de peterselie fijn.
  2. Kook de aardappelen in 25 minuten gaar. Laat ze lauwwarm afkoelen en snij ze in partjes.
  3. Kook de sperziebonen in 4-5 minuten beetgaar. Laat ze uitlekken en tot lauwwarm afkoelen.
  4. Meng de aardappelen luchtig met de sperzieboontjes en de kerstomaatjes.
  5. Meng voor de dressing de mayonaise, mosterd, olijfolie, limoensap en de peterselie en breng op smaak met peper en zout.
  6. Schep de dressing door de salade.
  7. Kcal per persoon circa 358.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Salade Aardappelsalade