Varkensfiletlapjes met roomsaus

Varkensfiletlapjes met roomsaus

Smulweb imageSmulweb

De varkensfiletlapjes met romige saus van roomkaas en gebakken minikrieltjes op matig vuur. Geserveerd met rauwkostsalade met limoendressing.

15 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Varkensfiletlapjes met roomsaus op tafel.

  1. Verhit in een koekenpan de helft van de boter. Bak de varkensfiletlapjes op matig vuur in ca. 5 minuten per kant gaar.
  2. Verhit in de andere koekenpan de rest van de boter. Bak de minikrieltjes op matig vuur ca. 6 minuten tot ze goudbruin zijn.
  3. Roer in het bakvet van het vlees de roomkaas en 100 ml water op laag vuur al roerend tot het smelt.
  4. Meng de rauwkost met limoendressing.
  5. Serveer de varkensfiletlapjes met de roomsaus, gebakken minikrieltjes en rauwkostsalade.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Sauzen