- 1 el Vloeibare margarine
Bereidingswijze
Zet in 6 stappen deze heerlijke Zomerse courgette ovenschotel op tafel.
- Snijd de courgettes in plakjes en halveer deze. Snipper de ui, snijd de champignons in plakjes en de ham in reepjes.
- Roerbak de groenten in wat boter. Voeg de ham toe en bak deze kort mee. Breng op smaak met zout, peper en pestosaus.
- Roer de eieren los met de kwark en koffieroom. Voeg dit toe aan de gezeefde bloem en roer alles door elkaar.
- Pers de knoflook erboven uit en schep de in blokjes gesneden Mozzarella erdoorheen.
- Leg de helft van de saus in een ingevette ovenschaal. Leg de groenten hierop en schenk de rest van de saus eroverheen. Strooi wat paneermeel eroverheen.
- Zet de schotel in een voorverwarmde oven van 200 graden en laat deze 40 minuten bakken.