Shoarmataart

Shoarmataart

Smulweb imageSmulweb

Een heerlijke Shoarmataart, met gekruide kipreepjes, eieren en crème fraîche. Getopt met geraspte kaas. Eenvoudig te maken en altijd lekker. Serveer het als avondeten met een frisse salade.

45 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 7 stappen deze heerlijke Shoarmataart op tafel.

  1. Verwarm de oven voor op 225 graden. Bekleed een ingevette ovenschaal met bladerdeeg en zet 15 minuten in de voorverwarmde oven. Prik gaatjes in de bodem.
  2. Bak de shoarma gaar in de koekenpan.
  3. Meng in een kom de eieren met de crème fraiche.
  4. Giet de shoarma af om het vocht te verwijderen. Dit vocht kan de hartige taart slap maken.
  5. Doe de shoarma in de ovenschaal, bovenop het bladerdeeg dat al 15 minuten in de oven heeft gestaan.
  6. Giet het eiermengsel er overheen en doe de geraspte kaas erop.
  7. Plaats de ovenschaal nog ongeveer 20 minuten in de oven, totdat de kaas is gesmolten en een bruin korstje heeft gekregen.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Bakken Vlees Taart