Fritatta met broccoli en kerstomaatjes (italiaanse omelet)

Fritatta met broccoli en kerstomaatjes (italiaanse omelet)

Smulweb imageSmulweb

Fritatta met broccoli, kerstomaatjes en ui. Heerlijke Italiaanse omelet met basilicum. Geschikt voor alle seizoenen en snel gemaakt. Try it now!

15 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 2 el Basilicum vers

Bereidingswijze

Zet in 4 stappen deze heerlijke Fritatta met broccoli en kerstomaatjes (italiaanse omelet) op tafel.

  1. Verdeel de broccoli in kleine roosjes en kook deze 4 minuten in ruim kokend water met zout beetgaar. Laat ze in een vergiet goed uitlekken.
  2. Pel de ui en snijd hem in dunne ringen. Verhit de olie in een koekenpan met anti-aanbaklaag en fruit de uienringen zachtjes glazig.
  3. Klop de eieren los met peper, zout en het basilicum. Verdeel de broccoli en de gehalveerde tomaatjes over de uienringen en schenk het eiermengsel erover. Laat het ei goed tussen de groente lopen.
  4. Bak de omelet op matig hoog vuur in ca. 4 minuten goudbruin. Keer de omelet op een deksel en laat hem met de ongebakken kant weer in de pan glijden. Of zet hem even onder de grill.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Groente Ei Broccoli Omelet