Kabeljauw met mosterd en spek

Kabeljauw met mosterd en spek

Smulweb imageSmulweb

Deze kabeljauw met mosterd en spek is een feestje op je bord. Besmeerd met mosterd, overgoten met citroensap en voorzien van knapperige spekreepjes. Bakken in de oven en smullen maar!

25 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(2)

  • 800 g kabeljauwstaart
  • 1 tl vetstof

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Kabeljauw met mosterd en spek op tafel.

  1. Smeer een vuurvaste schotel in met vetstof.
  2. Plaats de vis erin en zet deze 5 minuten in een matig warme oven (180 °C).
  3. Verwijder het vel van de vis
  4. bestrooi deze met peper, besmeer de vis met mosterd en overgiet het geheel met citroensap. Beleg de vis met spekreepjes.
  5. Bak de vis gedurende 20 minuten in een voorverwarmde oven van 180 °C en overgiet af en toe met gesmolten vetstof.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Vlees Speklap